BEZORGING OP DONDERDAG (REGIO), BEST EN OIRSCHOT (1E ZA. VAN DE MAAND) Check uw postcode
Home Eerlijk vlees

Eerlijk vlees

Placeholder

Heerlijk vlees met een eerlijk verhaal

Bij De Marktpoelier vind je uitsluitend de beste producten. Zelf houden we van eerlijk vlees, weten wat je eet. Dat geven we graag door aan jou als klant.

Voor ons houdt dat in dat we er zeker van zijn dat het vlees dat je bij ons koopt, komt van dieren die een goed leven hebben gehad. Dus voldoende bewegingsruimte en goede voeding, waardoor de kippen en andere dieren het prettig hebben gehad. Zeker geen toestanden zoals je dat vaak hoort en ziet bij de kiloknallers uit verschillende supermarkten. Wij zijn er van overtuigd dat je dat eerlijke verhaal proeft aan onze kip- en andere vleesspecialiteiten.

Naar producten

Gezond met kip

Voor de vleeseters onder ons is het verstandig om te variëren in het soort vlees dat je eet. Te veel varkensvlees of alleen maar rundvlees is daarom niet aan te raden. Regelmatig variëren met kip vinden wij gezond. En dat je met kip heel gezond kunt eten in combinatie met heerlijk fruit en gezonde groente is niets nieuws. Kip laat zich heel gemakkelijk klaarmaken en het combineert bijzonder gemakkelijk. Kijk eens op onze Facebook pagina.

FacebookWild (van) vlees

Ons wild vlees komt ook echt uit de Bommelerwaardse natuur. Daar zorgt Jack, onze jager voor. En voor wie echt denkt dat het wildseizoen van oktober tot eind van het jaar loopt, hebben we goed nieuws: als het even kan leveren we het hele jaar door heerlijk wild vlees.

Uiteraard is niet in elk jaargetijde ieder gewenst stuk wild te schieten en zijn we daarbij ook afhankelijk van de natuur. Maar jager Jack weet ons toch regelmatig te verrassen. Zijn specialiteiten zijn het hert en de haas. Maar ook voor duif, eend, fazant en wild zwijn gaat Jack graag op pad. De echte liefhebber proeft de volle pure smaak van goed wild en dat is precies wat we regelmatig van de fijnproevers terug horen; fantastisch wild!Luxe gevogelte uit Franse streken

Op het gebied van Frans luxe gevogelte, zoals parelhoen, kwartels en eendenbout heeft De Marktpoelier een vaste toeleverancier uit Frankrijk. We hebben een vaste samenwerking specifiek met deze Fransoos omdat hij kwaliteit hoog in het vaandel heeft en een leven met ruimte voor zijn dieren belangrijk vindt voor de smaakkwaliteit van zijn luxe gevogelte. Voor ons een absolute voorwaarde voor de vaste samenwerking.

marktpoelier achtergrond

De Marktpoelier

Uithovensestraat 10
5321 GD Hedel

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties van De Marktpoelier. Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief!

Naam
0