BEZORGING OP DONDERDAG (REGIO), BEST EN OIRSCHOT (1E ZA. VAN DE MAAND) Check uw postcode
Home Kip gerechten

Kip gerechten

Heel gemakkelijk in onze webshop. Koop jouw favoriete dagverse kipspecialiteiten, kalkoen, Frans luxe gevogelte, konijn, wild en lamsvlees. Maar nu met hetzelfde gemak dat je ervaart bij je favoriete webshop. Je eerlijke stuk vlees bestel je dus bij De Marktpoelier, jouw online slager. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je hier. We zorgen voor optimaal kwaliteitsbehoud van deur tot deur. De kwaliteit van de slager om de hoek, die garanderen we je.

Coq au Vin Stoofpot

Wat voor kip en andere vlees kun je online bestellen?

Alles waar je aan kunt denken eigenlijk. Van boerensaté tot lamsbouten en hele proef en beleef kippannetjes, dit is allemaal te vinden in onze webshop. Maar ook gewone malse en magere kipfilet bestel je bij ons. Vrijwel

 alle producten van De Marktpoelier zijn dagvers. Dat wil zeggen dat een kipproduct dat je online bestelt of bij ons in de marktkraam koopt, komt van een kip die de dag ervoor pas is geslacht. Kakelvers noemen we dat! Dus zet nu de lekkerste (en vaak ook de gezondste) kip gerechten op tafel. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan even naar onze recepten. Er zit vast iets voor je tussen. We brengen meerdere keer per jaar de Marktpoelier Glossy uit met seizoensgebonden en de meest heerlijke recepten uit. Houdt onze socials in de gaten voor de aankomende Marktpoelier glossy!

Kip is het meest gezonde stuk vlees

Kip bevat namelijk veel mineralen, vitamines, eiwitten en ijzers. Met name het eiwitgehalte is hoog in kip. Daarnaast is het vlees ook zeer mager. Ideaal voor krachtsporters dus! En de mineralen zijn weer goed om giftige stoffen in je lichaam af te breken. Als je voor gezond vlees gaat, ga dan voor kip. Je bestelt jouw favoriete stukje kip makkelijk online bij De Marktpoelier.

 

Kip bestellen, ideaal dus

Wat je ook op tafel wilt zetten, kip online bestellen is altijd een goed idee. Eet je regelmatig kip? Bestel dan een grote voorraad en vries het in. Zo kun je genieten van een lekker mals stuk kip wanneer jij wilt. Met een paar klikken ligt jouw vriezer dus vol met kip. Online kip bestellen? Een goed idee als je het ons vraagt.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we zullen uw vragen beantwoorden of spreek ons aan wanneer u een van onze marktkramen bezoekt!

marktpoelier achtergrond

De Marktpoelier

Uithovensestraat 10
5321 GD Hedel

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties van De Marktpoelier. Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief!

Naam
0