BEZORGING OP DONDERDAG (REGIO), BEST EN OIRSCHOT (1E ZA. VAN DE MAAND) Check uw postcode
Home Kip recepten

Kip recepten

Zoekt u Kip Recepten, pluimvee recepten of wildrecepten? Hier vind u een compleet overzicht van onze exclusieve recepten, samengesteld door de poeliers van de Marktpoelier. Onze kip recepten zijn gevarieerd en zo kunt u voor ieder seizoen of gelegenheid het perfecte recept uitzoeken. Verras je geliefde tijdens een leuke picknick met onze frisse Picknickwrap met gerookte kipfilet en appel. Wanneer de zomer plaats maar voor de herfst en de winter en de kou op de loer ligt, gaan we allemaal anders eten. Deze verandering vraagt om wisseling van producten en daar spelen wij graag op in. Zo scoor je tijdens de koude dagen met onze Gekonfijte-kalkoendij, een typisch Frans boerengerecht is coq au vin. Oftewel kip met wijn en in dit geval rode wijn. Kortom genoeg heerlijke recepten om de beste maaltijden op tafel te zetten!

Gekonfijte kalkoendij | de Marktpoelier | Hedel

kip recepten, wild- en lamsvlees recepten.

Naast onze overheerlijke kip recepten, brengen we ook geregeld recepten uit met daarin ons assortiment aan kalkoen, Frans luxe gevogelte, konijn, wild en lamsvlees. Denk hierbij aan de pasta pesto salade met kipfilet en laat verrassen door de combinatie van collega Nienke. Maar ook ons recept van het meest fantastische hamburgertorentje. Zo eentje, waar de saus nog net niet vanaf drupt, en je shirt nog enigszins schoon blijft. Beleef de winter met onze wild zwijn ragu, dit recept veroorzaakt een smaakexplosie in je mond en daar houden we van!

DAGVERS, WAT HOUDT DAT IN?

Vrijwel alle producten van De Marktpoelier zijn dagvers. Dat wil zeggen dat een kip product dat je online bestelt of bij ons in de marktkraam koopt, komt van een kip die de dag ervoor pas is geslacht. Kakelvers noemen we dat!

Bij de partysnacks is dat vaak een dagje langer omdat we die ook nog in onze eigen keuken moeten bereiden of voorgaren. Ons wild wordt op afroep door onze jager uit de Bommelerwaard geschoten, dus ook daarbij is versheid gegarandeerd.

 

Bestel gemakkelijk al uw kipproducten op in onze shop.
Wij hebben een uitgebreid assortiment verantwoorde kipproducten met bijvoorbeeld verschillende soorten verse kipbereidingen, kalkoen, wildvlees etc. in diverse smaken en hoeveelheden.

marktpoelier achtergrond

De Marktpoelier

Uithovensestraat 10
5321 GD Hedel

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties van De Marktpoelier. Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief!

Naam
0