BEZORGING OP DONDERDAG (REGIO), BEST EN OIRSCHOT (1E ZA. VAN DE MAAND) Check uw postcode
Wij zijn van 21 juli t/m 11 gesloten i.v.m. vakantie!
Home Online kippenvlees bestellen Den Bosch

Online kippenvlees bestellen Den Bosch

We staan graag op de markt in Den Bosch. Lekker bijkletsen met collega’s onder de rook van de Bossche Draak. Een nostalgische markt waar onze producten al jaren aan u getoond worden. Maar we willen het u nog een stapje gemakkelijker maken. Daarom deze webshop en inspiratie website. Zo kunnen we al onze producten nog makkelijker en verser bij u thuis krijgen.

Online kippenvlees bestellen voor Den Bosch en omstreken

Vele kennen het gevoel van de markt in Den Bosch. Maar vele komen door tijdgebrek er niet meer zo vaak. Wilt u nu wel het gemak en de betaalbaarheid van de markt maar de producten van de Marktpoelier gewoon thuis bezorgd? Dat kan. We hebben onze webshop speciaal hiervoor ingericht. U besteld eenvoudig wat u wilt en laat het thuis bezorgen of u haalt het vlug van de marktkraam op.

Kipspecialiteiten, wild en nog veel meer

We hebben een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten zoals u van vroeger gewend bent. Dagvers voor u bereid en bezorgd in Den Bosch of daar om heen. Of het nu gaat om kipfilet, kipsaté, wild zwijn of hazenpeper. De keuze is enorm en voor ieders wat wils. Bekijk snel al onze producten. Houd u van proberen? Probeer dan eens ons kennismakingspakket. Met korting krijgt u dan een mooi pakket met eerlijke producten om eens te proeven.
Bekijk onze webshop

Kip gerechten en inspiratie

Speciaal voor de thuiskok uit Den Bosch hebben we een speciale recepten pagina. We blijven deze pagina met regelmaat aanvullen met vernieuwde en inspirerende kip, wild en gevogelte recepten. Al deze recepten staan in het teken van onze fijne kipproducten maar ook van gemak, smaak en iedereen moet ze kunnen maken!
Bekijk onze recepten

marktpoelier achtergrond

De Marktpoelier

Uithovensestraat 10
5321 GD Hedel

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties van De Marktpoelier. Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief!

Naam
0