LET OP! BEZORGING OP DONDERDAG EN REGIONAAL Check uw postcode
Home Over ons

Over ons

Van kippenboer naar serieuze marktpartij

De Marktpoelier bestaat al sinds 1982. In die tijd begonnen Lenie en Jan in Hedel een ‘eigen zaak’ als kippenboer, zoals dat destijds nog heette. Oorspronkelijk gingen ze langs de deur met hun kip en zes jaar later stonden ze voor het eerst met een kraampje op de markt.

Uitbreiding assortiment

Door de jaren heen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid en is het bedrijf blijven groeien. Ook de twee dochters Simone en Anoeska werkten van jongs af aan al mee in het bedrijf. Een echt familiebedrijf dus. De zussen namen op natuurlijke wijze de leiding in 2004 over van hun ouders, waarbij hun vader tot op de dag van vandaag nog regelmatig te vinden is op het bedrijf.

Enthousiast marktpoelier team

In 2018 sloeg Simone een andere richting in en heeft Anoeska alleen de eindverantwoording genomen over De Marktpoelier. Inmiddels uitgegroeid tot een marktpartij van formaat met een eigen inpakafdeling, bereidingsruimte en logistieke afhandeling.

Met 3 verkoopwagens en een team van ca. 15 collega’s staan ze dag in dag uit garant voor de lekkerste kipproducten van de regio Brabant en zuid Gelderland, zoals Anoeska dat wel durft te zeggen. “We staan met onze enthousiaste verkoopsters op 12 verschillende markten per week de lekkerste kip in de regio te verkopen en hebben nog steeds iedere dag heel veel plezier in ons werk. Ook de 5 mensen op ons bedrijf in de bereiding en verpakking zijn onmisbaar hierin. We zijn allemaal gek op lekker vlees en brengen die passie heel graag over op onze klanten.”

Onze marktkramen
0