BEZORGING OP DONDERDAG (REGIO), BEST EN OIRSCHOT (1E ZA. VAN DE MAAND) Check uw postcode
Home Poelier

Poelier

De Marktpoelier is een erkende poelier met jarenlange ervaring in het snijden en verkopen van vers vlees. Onze poeliers zijn experts in het selecteren en snijden van de beste kwaliteit vlees, van rundvlees tot kippenvlees en van varkensvlees tot wild.

Ons vlees is afkomstig van lokale boerderijen en wordt met de grootste zorg geselecteerd, zodat we u altijd de allerhoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze poeliers zijn gespecialiseerd in traditionele snijtechnieken en weten precies hoe ze het meeste smaak uit elk stuk vlees kunnen halen.

Bij De Marktpoelier kunt u terecht voor een grote variëteit aan producten, van klassieke vleessoorten tot unieke, seizoensgebonden specialiteiten. Wij bieden ook een uitgebreid assortiment aan huisgemaakte producten, zoals worst, paté en terrines.

Onze poeliers zijn altijd bereid om advies te geven over hoe u het beste uw vlees kunt bereiden en welke wijnen er het beste bij passen. Onze marktkraam en webshop is voortdurend gevuld met de meest recente producten.

U kunt er zeker van zijn dat u bij ons terecht kunt voor vers gesneden vlees van topkwaliteit. Bezoek ons snel en ontdek zelf de smaak en kwaliteit van ons vlees. Bij De Marktpoelier kunt u rekenen op de beste service en kwaliteit vlees.

Wilt u meer weten over onze diensten of over onze verse producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons op een van de markten!

marktpoelier achtergrond

De Marktpoelier

Uithovensestraat 10
5321 GD Hedel

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties van De Marktpoelier. Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief!

Naam
0