Er gaat niks boven een broodje versgebakken hamburger.
Zo eentje, waar de saus nog net niet vanaf drupt, en je shirt nog enigszins schoon blijft.
Wij hebben de keuze uit 2 soorten hamburgers.
Kies je voor de voorgegaarde variant die bij vele klanten al jaren favoriet is?
Of voor onze nieuwe topper gemaakt van vers kipgehakt die op smaak gebracht wordt met een voortreffelijk geurende kruidenmelange?
Het is altijd goed, zo lang het maar onze kip is.
Voor beide varianten geldt…
Bak ze mooi krokant in de koekenpan of bereid ze op de bbq.
Bouw nu die fantastiche toren!
Besmeer eerst het hamburgerbroodje met wat mayonaise.
Leg daar een blad knapperige ijsbergsla op.
Dan leg je die vers afgebakken hamburger, waarvan het water je in de mond loopt,
op de sla.
Plakje cheddarkaas er bovenop en maak het vervolgens af met een schep van die
gekarameliseerde uien.
Beetje extra mayo voor de sausliefhebbers en je springt een gat in de lucht van geluk door alle smaken en texturen die samen komen.
Grill van tevoren ook even het hamburgerbroodje voor een extra crunchy effect.