BEZORGING OP DONDERDAG (REGIO), BEST EN OIRSCHOT (1E ZA. VAN DE MAAND) Check uw postcode
Home Wild vlees

Wild vlees

Twijfel je nog of je nou voor dat stukje wild moet gaan of gaat jouw hart direct sneller kloppen bij de gedachte aan een heerlijk stukje hertenbiefstuk, hazenbout, hhertenrugfilet, wildzwijn, wilde eend of een van de vele andere wildsoorten, dan ben je hier op de juiste plek! Wij verkopen wildvlees van de hoogste kwaliteit, waarbij uiteraard ook alle officiële afschotpapieren beschikbaar zijn! Ons wild mag dan ook met recht een puur natuurproduct genoemd worden, aangezien alle wild dat wij verkopen een vrij leven heeft genoten en opgegroeid is in zijn natuurlijke habitat. Wild is simpelweg de zekerheid van heerlijk eten met een eerlijke herkomst. Echt Wild kopen doe je dan ook bij De Marktpoelier.

Wild-vlees-De-Marktpoelier_webwinkel

Verschillende soorten wild vlees.

Voor de wildliefhebbers onder ons heeft hert in tegenstelling tot ander wild de meest neutrale wildsmaak. Ben je dus een beginnende wildeter kies dan zeker voor hertenvlees. Maar vergeet ook niet de dieprode hertenrugfilets die in tegenstelling tot de hertenbiefstukken uit de rug gesneden. De rug is het meest exclusieve verfijnde gedeelte van het hert. Zo zacht, zo botermals en zo verfijnd van structuur ga je ze niet vinden. Dit is veruit het beste dat er op het gebied van biefstukken, tournedos en ossenhaas varianten te verkrijgen is. Zelfs wagyu is er niets bij.

Wild gevogelte

Als de mussen nog van het dak vallen komt de jager in juli al bij ons binnen gewandeld met de eerste verse duiven onder zijn arm. De velden staan dan nog vol met tarwe en graan en daar is de duif dol op. Onze echte wilde duiven hebben dan ook een uitgesproken wildsmaak, zijn compact van structuur en de ideale basis voor een zeer smaakvolle wildbouillon.

Wat verstaan we onder wildvlees?

Wildvlees is een verzamelnaam voor al het vlees dat gewonnen wordt uit het wild. Deze dieren worden dus niet gehouden door boerderijen en hebben hun leven lang in het wild kunnen rondlopen. Er is maar een select aantal soorten dieren waar we op mogen jagen, ons wild vlees is dus ook enkel afkomstig van deze dieren. Het jagen op wild vlees wordt ook wel gedaan om overpopulatie tegen te gaan en hiermee bepaalde natuurgebieden te beschermen.

Naar producten

marktpoelier achtergrond

De Marktpoelier

Uithovensestraat 10
5321 GD Hedel

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties van De Marktpoelier. Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief!

Naam
0