Nienke is één van onze lekkerbekken van de zaterdagmarkt Den Bosch. Het koken is haar met de paplepel ingegoten en toen wij het over de nieuwe flyer hadden, zei ze meteen: Waarom maak je niet een BBQ special!? En ik weet nog wel een heerlijke salade met een mix van kipfilet en gerookte kipfilet. Heerlijk als je team zo met je meedenkt! Laat je daarom verrassen door de combinatie van Nienke.
De Pasta
Kook de pasta beetgaar en laat deze afkoelen. Meng de pesto door de pasta en voeg de zongedroogde tomaten toe.
De Kipfilet
Snijd de kipfilet in stukjes en breng deze op smaak met onze kipkruiden. Bak ze lekker bruin in de koekenpan. Snijd ondertussen de gerookte kipfilet in blokjes en laat de zongedroogde tomaten uitlekken.
Mengen en op smaak brengen
Nu is het weer tijd voor de lekkerste ingrediënten: de kipfilet en de gerookte kipfilet. Meng dit alles door elkaar en garneer naar smaak met rucola, parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes.
Eet smakelijk, en graag tot ziens op de markt,
Liefs Nienke