LET OP! BEZORGING OP DONDERDAG EN REGIONAAL Check uw postcode

Lamsstoofschotel

Ingrediënten

  • 1 kilo lamspoulet
  • Olie
  • 3 tenen knoflook
  • Stukje gember
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 140 gram tomatenpuree
  • 80 gram sojasaus
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 500 ml ananassap
  • Schaaltje walnoten
  • Pasta

Oven voorverwarmen op 150°C

1 kilo lamsvlees goed droog deppen en bestrooien met een beetje bloem en peper. Gebruik geen zout, dit zit al verwerkt in de andere ingrediënten.

Fruit ondertussen in een andere pan 3 tenen knoflook en een stukje geraspte gember. Voeg de overige ingrediënten voor de marinade toe: 2 theelepels kerriepoeder

140 gram tomatenpuree 80 gram sojasaus
2 eetlepels rodewijnazijn 2 eetlepels bruine suiker 500 ml ananassap

Roer dit goed door tot er een gladde saus/ marinade ontstaat.

Schep het lamsvlees met de saus in een grote ovenschaal. Zorg er voor dat het vlees onder de marinade staat. Dek de schaal af en plaats het voor 3 uur in de oven op 150°C

0