BEZORGING OP DONDERDAG (REGIO), BEST EN OIRSCHOT (1E ZA. VAN DE MAAND) Check uw postcode

Lamsstoofschotel

Ingrediënten

  • 1 kilo lamspoulet
  • Olie
  • 3 tenen knoflook
  • Stukje gember
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • 140 gram tomatenpuree
  • 80 gram sojasaus
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 500 ml ananassap
  • Schaaltje walnoten
  • Pasta

Oven voorverwarmen op 150°C

1 kilo lamsvlees goed droog deppen en bestrooien met een beetje bloem en peper. Gebruik geen zout, dit zit al verwerkt in de andere ingrediënten.

Fruit ondertussen in een andere pan 3 tenen knoflook en een stukje geraspte gember. Voeg de overige ingrediënten voor de marinade toe: 2 theelepels kerriepoeder

140 gram tomatenpuree 80 gram sojasaus
2 eetlepels rodewijnazijn 2 eetlepels bruine suiker 500 ml ananassap

Roer dit goed door tot er een gladde saus/ marinade ontstaat.

Schep het lamsvlees met de saus in een grote ovenschaal. Zorg er voor dat het vlees onder de marinade staat. Dek de schaal af en plaats het voor 3 uur in de oven op 150°C

marktpoelier achtergrond

De Marktpoelier

Uithovensestraat 10
5321 GD Hedel

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste acties van De Marktpoelier. Schrijf je nu direct in voor de nieuwsbrief!

Naam
0