Haal deze keer die mooie gietijzeren braadpan voor de dag.
Laat de boter smelten in de pan.
Wees niet bang voor die dikke k(l)ont, want dit is echt nodig om
die jus extra smaakvol te krijgen.
Braad de rollade aan alle kanten goed bruin.
Voeg nu de paprika, uien en knoflook toe. Braad het allemaal even mee aan.
Plaats dan het deksel schuin op de pan en laat maar sudderen.
Af en toe een keer omrollen en een keer door de groenten roeren.
Na een goed uur kunt u genieten van onze kiprollade,
gemaakt van 100% kipdijenvlees.
Extra mals, extra zacht, extra smaakvol.
So de jus, wat is die lekker!!!
In de winterdag vullen wij het assortiment aan met de gevulde rollade. Deze is rijkelijk gevuld met kipgehakt, spinazie, spek en nootjes. Chips, nu hebben we al verklapt wat erin zit. Ook deze goed aanbraden en dan in dezelfde jus laten sudderen of je schuift hem de oven in. Na zo’n anderhalf uur in de oven gestaan te hebben snij je hem met het netje erom in plakken. Bon appetit.